Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Drømme i et drivhus

Drømme i et drivhus

Der er drømme om et drivhus, og så er der drømme i et drivhus. Her i haven forekommer begge dele. Især her om vinteren holder jeg af at sidde i mit drivhus i ly for vejret og drømme, mens jeg stille iagttager livet i haven.

De dage, hvor solen skinner, flyver mine drømme af sted mod det kommende forår, og alle de nye projekter, der måske vil tage form i denne havesæson. Nogle gange forbliver mine mange drømme på idéplan. Andre gange vokser de fra drømme til planer til mål, og bliver mere og mere detaljerede og klare – men naturligvis altid med mulighed for at overlade den endelige udformning og opfyldelse af drømmen til Universet. For i sidste ende er Universet klart bedre til at levere storslåede, magiske og helt igennem fantastiske løsninger. Løsninger, jeg aldrig selv ville have kunnet tænke mig til.

Men min del af arbejdet kan altså starte som drømme i mit drivhus og fortsætter med, at jeg tror på ideen, er taknemmelig for alt det, jeg allerede har i mit liv og er åben for at modtage Universet’s løsning. Nogle gange lander løsningen i form af en genial ide, som jeg kan handle på og føre ud i livet, andre gange dukker der hjælp op fra uventet kant i form af arbejdskraft, penge eller lige den genstand, jeg står og mangler for at komme videre.

Livet er jo i virkeligheden så enkelt og ligetil. Når vi stopper alle vore bekymringer og tankespind om alt det, der kan gå galt, og i stedet har tillid til, at der kun ligger gode oplevelser og venter på os, ja så bliver vi støttet og hjulpet og bliver bedre i stand til at nyde det liv, vi allerede har.

Og så kan drømme i et drivhus føre alle steder hen 🙂

Mange kærlige tanker
Aase

Skriv en kommentar

Del en kommentar på Facebook

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann