Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Du danske sommer, jeg elsker dig …..

Du danske sommer, jeg elsker dig …..

Den danske sommer er over os, helt som vi husker den. I år er hele spektret af vejrfænomener igen taget i brug, så man indimellem næsten har kunnet tro, at det allerede var blevet efterår. Men sommer er det, og det er bestemt en årstid, jeg trods alle drillerierne holder rigtig meget af. I vinterhalvåret bor jeg i lejlighed, men fra først i maj til hen i september flytter jeg i kolonihaven til hønsene og udfolder mit sommerliv.

Livet i sommer haven indeholder bare så mange dejlige oplevelser, som ikke engang et dårligt vejr kan sætte en stopper for.

Jeg elsker bare:

  • de lyse nætter.
  • de tidlige morgener i haven, hvor alting vågner til en ny dag.
  • nyopgravede, hjemmedyrkede kartofler med smør.
  • at fylde huset med smukke buketter fra haven.
  • at iagttage hønsene i deres ivrige optagenhed i nu’et.
  • at lytte til sommer regnens trommen på taget.
  • osv osv

Alt sammen små og store ting, der i min verden alle er lig med sommer, og det hvad enten sommeren er våd og halvkold, solrig med blå himmel eller måske et sted lige midt i mellem. I den sidste ende er det jo os selv, der vælger hvordan vi tackler udfordringerne i vores liv – jeg tænker: ser du et problem eller en gave i en regnfuld dag?

Men om ikke andet, så har sommervejret da været et herligt emne for mangen en god samtale – og det er da heller ikke så galt endda.

Glædelig Sommer

Aase

Skriv en kommentar

Del en kommentar på Facebook

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann