Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Kom med udenfor i vejret

Kom med udenfor i vejret

Der er nu noget helt særligt ved at være udenfor under den åbne himmel – det er næsten som om bare et par minutters ophold derude opfrisker krop og sjæl samt giver ny energi og klarere tanker. Det allerbedste er naturligvis at gå en tur og skovbade under træerne i skoven eller andre steder, men selv en lille tur udenfor i den friske luft er bedre end slet ingen tur.

Udenfor er der ligesom bedre kontakt både opad til og indad til, hvis du forstår, hvad jeg mener. Jeg oplever ofte, at der kommer hul igennem til min intuition og svar på udfordringer eller opgaver, jeg arbejder på, kommer til mig, når jeg går tur.

Så selvom vinteren nu står for døren må jeg bare tilbringe tid derude hver dag uanset vejret. Jeg er heldigvis i den situation at have kolonihave med hønsegård og 4 forventningsfulde høns overvintrende, så der skal fordres og hygges hver dag – og det er jo en skøn anledning til at komme udenfor og blive opfrisket i al slags vejr.

Men jeg må da tilstå, at noget vejr har nemmere ved at trække mig udenfor end andet. Vintervejret i sidste weekend var måske ikke lige det, jeg havde allermest lyst til at gå ud i – og så alligevel, det handler jo primært bare om de vise ord om at have det rigtige tøj på.

Gi’ dig selv en rigtig god tur derude….

Aase

Skriv en kommentar

Del en kommentar på Facebook

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann