Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Som skyerne på himlen

Som skyerne på himlen

Fridag med aktiviteter i haven, solskin og varme der indbyder til at tage en pause indimellem opgaverne, finder et tæppe frem og kaster mig på græsplænen.

Ligger og kigger op på de smukke hvide lammeskyer, der passerer hurtigt hen over himlen godt hjulpet på vej af vinden. Igen og igen ændrer de form og gennemsigtighed, inden de bliver opløst eller igen forsvinder ud af mit synsfelt, og nye skyer kommer til. Hele tiden er der et stykke blå himmel, der giver solen fortsat mulighed for at skinne ned på min plet på græsset.

Jeg forestiller mig, hvordan jeg selv er himlen og skyerne de forskellige udfordringer og bekymringer, der løbende opstår i mit liv. At jeg som himlen kan lade skyerne passere helt uden at forholde mig til, om de er gode eller mindre gode skyer, men bare konstatere at det er de skyer, der er i mit liv lige nu, og at de alle er her af en grund og med et formål.

Dejligt livsbekræftende at ligge her og tænke på, at livet ligesom himlen er i konstant forandring, intet forbliver godt eller dårligt. Det bare ændrer sig hele tiden, og selv når det ser allermest overskyet ud, kan vi have tillid til, at der er blå himmel forude.

Efter en opløftende pause med hoved i himlen, er jeg klar til at genoptage arbejdet i haven og går glad i gang med noget så jordnært som at hakke stien udenfor hækken.

 

Mange glade tanker

Aase

Skriv en kommentar

Del en kommentar på Facebook

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann