Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Storme over landet

Storme over landet

De senere år har vi været ramt af en række kraftige efterårs storme, der har fejet over landet med stor styrke og efterladt os med væltede træer, ødelagde huse og bortfløjne ting og sager – ja, sågar stormfloder er det blevet til. Senest havde Danmark besøg af Gorm og Helga og snart følger vel Ib eller Ingolf – stormene er nu så mange og hyppige, at vi ligefrem er begyndt at give dem køn og navne.

Vi har jo ikke tidligere været bekendte med så voldsomme storme her på vore breddegrader, så fænomenet skaber en vist undren og utryghed. Hvad sker der lige med naturen, skyldes det klimaforandringerne eller hvad er der på spil?

Nogle gør sig tanker om, at de mange storme og ekstreme naturkatastrofer, som verden er ramt af i disse år, er Moder Jords arbejde med at realisere den store plan for renselse af jorden. En renselse, som skulle være en forudsætning for, at vi alle kan foretage et nødvendigt bevidstheds skifte og herved hæve vort fælles vibrations niveau? Det menes, at der med stormvejret sker en udrensning af menneskeskabte negative tankeformer som f.eks. vrede, misundelse, manglende accept, frygt osv. Tankeformer, som desværre har tendens til at hobe sig op og igen og igen skabe ufred verden over. 

Om de mange storme skyldes det ene eller det andet, ved jeg ikke, men jeg ved, at Universet er indrettet på en sådan måde, at der altid er skjulte gaver forbundet med smerte og udfordringer. Så selv voldsomme storme bringer os mulighed for refleksion og udvikling, selvom det ikke altid er sådan lige til at gennemskue ved første øjekast – og det er da værd at tænke over, synes jeg.

Pas godt på dig selv derude i den næste storm …

Aase

Skriv en kommentar

Del en kommentar på Facebook

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann