Naturen som inspiration til mere livsglæde og nærvær

Velkommen til Min Spirituelle Have

Her blogger jeg om naturen og livet i min have, men også om den store skønne natur udenfor hækken.

Bloggen handler om planterne, dyrene, solskinnet, insekterne, jorden, regnvejret og om alt det, vi kan se, høre, dufte, mærke osv og også om alt det, vi ikke kan ……… Om glæden, kærligheden, den healende kraft,  nærværet, taknemmeligheden, energierne, det at være en del af noget større samt alt det andet, der tilsammen er med til at skabe en spirituel have og et spirituelt livssyn.

Jeg byder dig hjertelig velkommen og håber, at du har fået lyst til læse med og lade dig inspirere til at skabe Din Egen Spirituelle Have  og med den en – endnu mere – glædesfyldt hverdag.

Lad Naturglæden boble og det vil forandre dit liv.

Aase

Velkommen til Min Spirituelle Have

Her blogger jeg om naturen og livet i min have, men også om den store skønne natur udenfor hækken.

Bloggen handler om planterne, dyrene, solskinnet, insekterne, jorden, regnvejret og om alt det, vi kan se, høre, dufte, mærke osv og også om alt det, vi ikke kan ……… Om glæden, kærligheden, den healende kraft,  nærværet, taknemmeligheden, energierne, det at være en del af noget større samt alt det andet, der tilsammen er med til at skabe en spirituel have og et spirituelt livssyn.

Jeg byder dig hjertelig velkommen og håber, at du har fået lyst til læse med og lade dig inspirere til at skabe Din Egen Spirituelle Have  og med den en – endnu mere – glædesfyldt hverdag.

Lad Naturglæden boble og det vil forandre dit liv.

Aase

Min Spirituelle Have | Aase Hoffmann